Friday, July 04, 2014

Bila Monorail tak function - kejadian Jalan Imbi

Ada dengar tak pasal jalan runtuh kat area Jalan Imbi baru-baru ni? Antara yang terkesan akibat kejadian ini..ialah saya. Hahaha nampak tak ayat poyo dan "macam dia sorang je kena...".

Jangan risau sebab tak ada kena-mengena dengan jiwa dan nyawa. Hari-hari pergi kerja naik LRT Putra dan tukar monorail Bukit Nenas. Agak mengelirukan macam mana monorail function jadi saya bercadang untuk tidak naik monorail tapi jalan dari KLCC terus ke office terchenta. Jauh?? Sebenarnya tak la sangat..sebab dah biasa kot. Tapi bila cerita kat kawan, ramai kata jauh. Ala-ala slow jog jugak la.

Dengarnya ambil masa 2 minggu. Tak apa la, janji sampai tempat kerja on time..yea dak..hehehe..

Sambil tu nak kongsi korang gambar kawan-kawan kat media sosial possible apa sebab berlaku kat Jalan Imbi tu.

Sekadar untuk menulis dihati,

Anisa Anuar

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...