Saturday, May 24, 2014

Sampai ke sudah tak baca


Apa yang saya nak baca? Tiap-tiap pagi sebelum mulakan kerja, saya selalu luangkan masa untuk baca surat khabar. Walaupun sekarang sudah boleh baca online tapi saya suka old skool.

Nape tak baca? Kebetulan di lobi tak ada surat khabar dan saya ambilnya dalam perjalanan dari monorail Dang Wangi. 

Jadinya, surat khabar saya tu boss pinjam nak baca..niat nak baca masa tengahhari pun tak kesampaian sebab seronok main programming. Syok sangat la kot..hehehe~~

Bawak balik pun ingat nak baca tapi daaaa tak baca pun. Apa nak buat kan...


Dilemma surat khabar,
Anisa Anuar


Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...