Arsenal menang FA Cup 2014


Pagi-pagi bangun scroll twitter tengok Arsenal menang, terus senyuman terukir dibibir. Saya tak tengok perlawanan tu sebab tak ada channel bola...dan dah mengantok yang amat.. Bila game mula, tengok kena hentam 2 - 0 dalam masa 8 minit je saya baca update 2,3 kali nak pastikan betul tengok tu.

Last yang saya ikut update masa dah 2 - 1. Bangun je dapat berita menang 3 -2 melonjak keriangan diri ni...

Congratulation for the great game. Sorry for unable to watch you guys play but my support always be with you guys since I am in love with Arsenal when I was 16 years old. Anyway, you guys deserve this win and cherish the moment.

Haaa...update pasal arsenal daaa kat blog..okay la nak gi bersiap-siap ni.

Peminat dalam diam Arsenal (yang dah tak berapa diam),

Anisa Anuar

Comments

kemey said…
anda di tag dalam segmen ni http://pencontengruang.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html
Zul Fattah said…
haha.. bangga arsenal menang.. 9 tahun puasa.. baru nak berbuka
kopi pasta said…
akhirnya menang juga piala. mereka yang suka troll Arsenal ni, bercuti drp mengata depa. haha. tp sekejap jerla.

Popular Posts