Sunday, May 18, 2014

Arsenal menang FA Cup 2014


Pagi-pagi bangun scroll twitter tengok Arsenal menang, terus senyuman terukir dibibir. Saya tak tengok perlawanan tu sebab tak ada channel bola...dan dah mengantok yang amat.. Bila game mula, tengok kena hentam 2 - 0 dalam masa 8 minit je saya baca update 2,3 kali nak pastikan betul tengok tu.

Last yang saya ikut update masa dah 2 - 1. Bangun je dapat berita menang 3 -2 melonjak keriangan diri ni...

Congratulation for the great game. Sorry for unable to watch you guys play but my support always be with you guys since I am in love with Arsenal when I was 16 years old. Anyway, you guys deserve this win and cherish the moment.

Haaa...update pasal arsenal daaa kat blog..okay la nak gi bersiap-siap ni.

Peminat dalam diam Arsenal (yang dah tak berapa diam),

Anisa Anuar

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...