Friday, May 30, 2014

Lamanya tak berblog

Wahhhh dah lama tak tulis blog ni..bersawang sudah *sapu blog dengan gigihnya*

Apa cerita minggu ni? Tak ada apa sangat. Masih proses pembelajaran tentang hidup ni. Banyak lagi nak kena buat. Biasa la tu kn.. Lumrah kehidupan. Tempuh dengan sebaik mungkin dan jangan mengaku kalah. Perasaan down? Memang akan ada bila hari tak berapa baik..

Dah jauh nyimpang ni. Nanti nisa tulis banyak-banyak dalam blog sampai korang semua tak larat nak baca...hahaha..
Ugutan ke tu..tak ada apa la ni. Blog ni tulis semua pendek aje~~

Cakar-mencakar di blog,
Anisa Anuar

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini