Friday, May 30, 2014

Lamanya tak berblog

Wahhhh dah lama tak tulis blog ni..bersawang sudah *sapu blog dengan gigihnya*

Apa cerita minggu ni? Tak ada apa sangat. Masih proses pembelajaran tentang hidup ni. Banyak lagi nak kena buat. Biasa la tu kn.. Lumrah kehidupan. Tempuh dengan sebaik mungkin dan jangan mengaku kalah. Perasaan down? Memang akan ada bila hari tak berapa baik..

Dah jauh nyimpang ni. Nanti nisa tulis banyak-banyak dalam blog sampai korang semua tak larat nak baca...hahaha..
Ugutan ke tu..tak ada apa la ni. Blog ni tulis semua pendek aje~~

Cakar-mencakar di blog,
Anisa Anuar

2 comments:

Aiman Ayie said...

oh haii..

long time no see..

hahaha

aniesa ahmad said...

uish .. banyak ke sawang ? hehe

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...