Friday, May 16, 2014

Blogging dalam KTM

Hey semua...sekarang saya on the way balik ke kampung. Esok ada wedding kawan..dah sekampung tak pergi apa pulak kan..

Banyak bawak barang ni. Baju yang tak guna sangat, nak bawak balik hehehe..ohh, hadiah tak beli lagi ni haiyaaaa..nasib la..

Naik KTM dengan bertemankan sumbat earphone dengar lagu Korea...sambil baca buku...hamik kau multitasking..ecehhh..okay jangan rindu-rinduan yea.. Terima kasih yang datang singgah blog yang tak seberapa ni..


Salam sayang dari tuan blog,
Anisa Anuar

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini