Saturday, May 17, 2014

Post bergambar : Kenduri Azman & Aimi


Hai semua.. Hari ni pergi kenduri senior UiTM merangkap orang kampung. Hari ni jugak baru berkesempatan untuk ke rumah dia. Sampai je tak ada coverage phone, dalam hati "haaa...dia pernah cakap tak ada coverage..."

Selamat Pengantin Baru Man.. Thanks masa tolong aku time belajar dulu..selalu jadi doktor laptop aku. Ajak aku main basketball wakil fakulti untuk 3 tahun. Sampai sape jadi kawan aku terus jadi kenalan kau. Jadi suami yang soleh, semoga bahagia sampai ke akhir hayat.

Tadi nak tangkap gambar dengan kau..tapi tak kesampaian..

Haha jangan nak terharu pulak aku buat post ni untuk kau yea Man.. Anggap je ni hadiah aku buat kau...


berarak masuk
bersanding
Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini