Thursday, May 22, 2014

"Pakai selipar je??"


Hye semua. Tengok tajuk je apa yang dalam fikiran korang?
Soalan ni diajukan oleh kawan bila nampak saya baru balik kerja, "pakai selipar je ke nisa?"

Geli hati saya dibuatnya. Harus lah dah fikirkan jawapannya. "Kasut yang proper tinggal kat office, high heels pulak kan...jauh nak jalan balik rumah...susah jugak nak jalan laju kalau pakai heels ni..."

Jangan pelik bila jumpa nanti, baju dah cantik tapi pakai selipar je..

Penulis yang tak heran kalau ada yang memandang,

Anisa Anuar

Korang ada yang ditanya soalan macam ni ke...

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...