Member tag lagi??

Assalamualaikum kepada semua..
sekali lagi saya kena tag la (berbangga eheehe)
empunyer blog, fatin fadhillah
mne nak cari....kawan satu kelas matrik..
dalam kesibukkan,mencuri-curi masa tulis jugak entry...

ni adalah soalan yang dia dok suh jawab...dah macam kuiz je...cuma tak masuk utk carry mark je

1.Nak tahu nama penuh anda boleh?
larh..tak kan tak tahu lagi..Anisa Nadhira Binti Anuar  

2.Nama gelaran yang paling tak best yang pernah anda dapat dari keluarga/kawan? Kenapa anda digelar begitu?
honey-star,nenek tua...honey-star sebab seakan2 bunyi Anisa kot..nenek tua..tah la..sedar2 je dah dapat gelaran tu...

3. Apa kualiti terbaik yang ada pada diri anda?
akan setelkan kje sebaik yang boleh walaupun last minute,insya-Allah.


4.Apa kualiti paling buruk yang ada pada diri anda?
tak pandai nak buat decision untuk diri sendiri..
  
5.Anda lebih suka yang lelaki/perempuan tinggi lampai atau yang kecil2 cili api untuk dijadikan bf/gf/suami/isteri? Kenapa?
seriously tak kisah...  

6.Berapakah target umur anda untuk mendirikan rumahtangga?
owh..kena jugak ea ni...(jap2,nak kira...emm...maybe 26 tahun )

7. Berapa adik beradik anda dalam keluarga? Anda anak ke berapa?
semua sekali ada 5..saya anak sulung...percaya tak?   

8.Mengikut kata orang ramai, rupa anda lebih kepada mak atau ayah?
kalau ikut apa orang dok kata la kan...rupa ayah...  

9.Blog saya ni ringan atau tak? Senang tak nak loading??
ringan2...bila ringan,of coz la senang..  

10. Kenapa anda suka mengujungi blog saya? Perlukan apa2 perubahan tak?
suka part yang ada kartun2...perubahan? tak perlu la...just be who you are..  

Last sekali… Saya comel tak? Hehehe.
comel tu mesti...hehehe...suka la tu.. 


ha...kan dah koba tadik(loghat nogori),soalan dak ni..macam nak pilih bakal2 pun ada gak...thanks tag..ini adalah jawapan ikhlas dari hati ini...cececehh..ayat bodek ke hapa..

2 comments

Popular Posts