dah lama punyer citer : tgk showcase power rangers

Assalamualaikum..
kali ni punyer entry...nk citer satu ketika dahulu
semua orang konfirm2 layan power rangers kan?
tak baik tipu.. berdosa kalau tipu..
wahahaha...so,saya buat pengakuan..
memang saya layan semua power rangers 
sampai saya dah besar panjang ni..



pergghhh..mana nak carik...
memang ada pun....tiap2 hujung tahun akan ada diaorang2 ni datang
pernah pergi dua kali..
yang 1st time masa Ryukendo (selalu ditayangkan kat TV3)
so..ni yang second time..
mula2 malu jugak la kan..yea la dah tua2 pun gi tgk power rangers..
kat Sg. Wang Plaza..dan of coz time tu bilangan budak2 kecik lebih ramai
dan ibubapa sekadar teman..

ni aktiviti tambahan kalau dah bersama dengan adik2..
biasa la anak sulung la katakan..

2 comments

Popular Posts