Wednesday, November 09, 2011

must watch: ouran high school host club


Assalamualaikum kepada semua..
cuti mid sem kali ni...ok la..tapi..rasa tak sabar nak balik UiTM..
banyak keje sebenarnya...kalau duduk rumah ni,xjalan kje...
godaan dgn tv + katil yg memanggil2 + makanan yum2 + kereta
= memang la kej xle jalan..ok kali ni punyer entry ni nk ckp pasal ouran high school host club
gambar google
watak2 dalam citer ni: Tamaki (Presiden Host Club), Haruhi Fujioka (yg sepatutnya perempuan tapi disebabkan dia berhutang dgn Host Club jadi terpaksa jadi ahli Host Club), Kyoya (bab2 kewangan,pengurusan kelab serahkan kat dia), Kaoru dan Hikaru (kembar, imej dalam kelab sebagai brotherhood), Takashi "Mori" (imej cool)  dengan Mitsukuni "Honey"(imej kebudak2an) (sgt terer martial arts)

genre: romantik komedi
rate (pendapat sendiri) : 4/5 (siyes best!! )
citer pasal sekolah orang kaya ada Host Club (kadang2 rasa...ada ke sekolah mcm ni...mcm xde kelas je..)
persahabatan, hargai masa yang ada, buat apa yang kita suka, kenali sahabat kita..
p/s: enjoy the show.. fun2!!

4 comments:

Shariz Azalea said...

episode dy smpi berape je? qia lama ada anime ni, tp tak pnh rasa nk tgk smpi nisa pos bnd ni~~ then first episode dah rasa crita ni sgt3333333333333333 comelllllllll~~~

ANISA said...

sampai 26 je... hahaha
xsangka lak qia suka...

Shariz Azalea said...

qia suka sgt222222222222222222 anime.. cma masa nak tgk tu je takda sgt~~

ANISA said...

hahaha...baguih2....

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...