Saturday, November 12, 2011

yeahh!! dah sampai shah alam

Assalamualaikum semua..
cukup la seminggu melepaskan rindu kat family,kini dah ada kat shah alam.
yesss!! bukan apa la..
kalau duduk umah semua kerja tak jalan..
jadi dengan keazaman dan tekad, nak siapkan kje apa2 yang patut.

bermula dengan malam ni...
saya...akan...siapkan kerja saya..
kena dapat mood belajar+ siapkan kerja balik

chaiyokkk!!!
korang pe macam? 
for now,sunyi lagi la shah alam..
tunggu la esok...hehehe..

p/s : tadi gi SACC Mall, ada uji bakat raja lawak
tengok je orang uji bakat.. tak ada maknanya nak masuk..
tak reti la nak melawak kat public..kekkekee
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...