Saturday, November 12, 2011

yeahh!! dah sampai shah alam

Assalamualaikum semua..
cukup la seminggu melepaskan rindu kat family,kini dah ada kat shah alam.
yesss!! bukan apa la..
kalau duduk umah semua kerja tak jalan..
jadi dengan keazaman dan tekad, nak siapkan kje apa2 yang patut.

bermula dengan malam ni...
saya...akan...siapkan kerja saya..
kena dapat mood belajar+ siapkan kerja balik

chaiyokkk!!!
korang pe macam? 
for now,sunyi lagi la shah alam..
tunggu la esok...hehehe..

p/s : tadi gi SACC Mall, ada uji bakat raja lawak
tengok je orang uji bakat.. tak ada maknanya nak masuk..
tak reti la nak melawak kat public..kekkekee
Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini