Saturday, November 12, 2011

yeahh!! dah sampai shah alam

Assalamualaikum semua..
cukup la seminggu melepaskan rindu kat family,kini dah ada kat shah alam.
yesss!! bukan apa la..
kalau duduk umah semua kerja tak jalan..
jadi dengan keazaman dan tekad, nak siapkan kje apa2 yang patut.

bermula dengan malam ni...
saya...akan...siapkan kerja saya..
kena dapat mood belajar+ siapkan kerja balik

chaiyokkk!!!
korang pe macam? 
for now,sunyi lagi la shah alam..
tunggu la esok...hehehe..

p/s : tadi gi SACC Mall, ada uji bakat raja lawak
tengok je orang uji bakat.. tak ada maknanya nak masuk..
tak reti la nak melawak kat public..kekkekee

No comments:

Misi bermula sekarang

Lately Nisa ada masak untuk family. Tak adalah terer mana pun tapi improve trial after trial. Menu selalu masak Sup brokoli, Sup ayam...