Saturday, November 12, 2011

#2 bahang spm

Assalamualaikum kepada semua yang sudi baca entry ni
dan sama-sama rasa kehangatan spm yg dah dekat ni..
tinggal beberapa hari je tinggal..

teringat masa bapak datang bagi ceramah untuk teknik menjawab paper English
sebelum bapak datang siap bagi pesanan kat bapak,
"don't even mention my name,please..."
bukan apa..tah la..malas nak kena menghadap dgn mmbr2..

ada la sorg member ckp," bapak ko ni bg talk sampai 2 jam,pasal apa ha?"
wahhh...tak tengok lagi kehebatan bapak ku..
ha,amik kau lepas je bapak bagi talk untuk continuous writting,
terdiam member...esoknyer untuk slot directed writting,novel
awal semua orang sampai..even sampai sekarang impress bila dipikirkan..

lepas je abis paper English, ada yang datang jumpa saya
dan cakap,"cakap terima kasih kat bapak ko ek..
apa dia cakap,banyak masuk tadi"

"sejak bapak ko datang,ada jugak keinginan aku nak belajar English,
kalau tak emm..main jawab je la nanti"

perkara ni sentiasa jadi dalam ingatan saya..
Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...