Monday, November 07, 2011

latest update: tolong adik make final preparation for spm 2011

assalamualaikum kepada semua..
ni update dari saya..
sekarang cuti mid term, so cuti seminggu..
dalam cuti ni...saya buat keputusan nak tolong adik saya
yang bakal amik SPM dalam seminggu lagi
14 November ni mula la pertempuran dia..
jadi saya akan bantu dia sedaya mampu yang saya boleh..
sekarang tolong dia dengan novel English..
waahhhh..not bad la.. hope dia buat la revision hasil usaha kakak dia ni kn..
esok nk buat revision on add math (hope gerak la ni..bila dh ddk umah,paham2 je la)
amin.. so,chaiyok2 my little brother..

so,sorry la ek kalau rasa macam bersawang sikit blog saya ni..
GOOD LUCK kepada semua calon SPM 2011 dari saya..
(paham bebenor perasaan korang tu)
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...