Sunday, July 12, 2015

Temankan encik suami main futsal


Amboi dah kahwin ni, update pasal encik suami je.. Yela time jadi title tunang, tak ada la citer banyak..
Tajuk entri tu memang betul, setiap Jumaat kami akan ke Ferro Futsal, Subang Jaya. Antara aktiviti bujang dia yang lepas go-through dan berbincang... Saya Okay untuk temankan dia pergi hangout dengan kawan main futsal.
Just the thing is... I am the only lady at the court. Sampai cakap kat one of the guys,
"Nanti kalau ada nak kawen, bawak isteri jugak please... Tak ada geng nak borak.. Semua sibuk main.. "
Geli hati je diaorang.. Tapi saya serius ni.. Hehehe.. Macam ala-ala footballer wife club gittew..
Apa je saya buat? Jadi time keeper separuh masa.. Pun boleh la, janji ada benda buat.
Kalau korang ada suami ada minat futsal, bagi tak diaorang main? And.... Temankan tak?
Post a Comment

"Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"

  It seems like very lonnngggggg time for me not to join giveaway. So, I must say....lucky for Raydah to have me join your giveaway. ...