Monday, July 06, 2015

Instagram : Banyak request follower


Hi korang.. Apa citer kali ni, nothing much sebenarnya tapi dah lama tak settle kan lagi..
Long story short, ramai sangat nak kena approve follower request. Kebanyakan mereka online shopping.. Goshhh tp many to handle. Lagi mengundang nak shopping taw..
So macam mana.. Yupppp saya memang memilih sape yang boleh view Instagram.. Selalunya akan buat tak taw je.. Tapi nombor tu makin menaik tiap hari..

Tak tunjuk famous, sebab tak famous mana pun.. Cuma dalam sehari je dalam 10 follower.. 10 follower kali 30 hari, mau tak 300 nak kena accept.. Hehee..

Sorry yang mungkin terlepas pandang nak accept.. Nanti PM je untuk direct accept.. Sekarang kena jaga account sosial media ni.. Bukan sebarang orang boleh tengok profil.

Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...