Sunday, July 05, 2015

Cerita semalam : Berbuka Nasi Kerabu

Hai korang.. Cerita Semalam hari ni nak Update... Better late than never Kan.. Nak citer ni, semalam berbuka dengan nasi kerabu.. (hek elehhh makan tu pun nak Update)

Tak apa yang tak nak proceed taw, boleh terus pangkah kat atas tu untuk close. Terima kasih kepada yang buat kan.. Nanti kena belajar buat nasi kerabu ni.. Dah kahwin dengan orang Kelantan tapi taw makan je, tak Best la kan..

Masak untuk portion yang ramai pastu bagi orang makan. Sesungguhnya orang yang sediakan makanan untuk orang berpuasa akan dapat pahala sama dengan orang berpuasa..

Rezeki kita harus dikongsi bersama. Sebab bila bila je rezeki kita ni Allah tarik, tanpa perlu short notice..

Wallahualam..

Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini