Berbuka Puasa @ The Gravy Factory, NU Sentral


Aisehh mannn... Lambat sehari nak citer ni, baik tulis sebelum basi citer ni.  First sebelum nak further citer, nak ucapkan terima kasih kepada Syatirah sebab recommend tempat yang best. Katanya taw pun sebab blog review. Sape kata tak membantu review tempat dan share kat blog.
Details berbuka puasa @ The Gravy Factory, NU Sentral
Package berbuka puasa.
RM 45 per person (Buffet style)
Tingkat 5, NU Sentral
Highly recommended kepada sesiapa tak pergi lagi. Sangat berbaloi dari segi harga dan menu. And yes kitaorang makan sampai lebam.. When I say lebam, I do mean it hehehe..
Selalunya saya agak memilih makanan terutamanya kambing sebab tak semua tempat pandai dengan masakan kambing. Ternyata tanggapan meleset memang rasa just nice. Ada grilled lamb, kambing masak kicap.. Okay nak senaraikan menu memang banyak.. Dan paling best, mereka sentiasa refill buffet which is tak banyak tempat sangat menjaga quota makanan.
Kami paling awal sampai kat tempat tu dan keluar paling last.. Kan cakap tadi makan sampai lebam.. Nak tambah lagi satu, pelayan diaorang sangat friendly.. Tip top dalam buat kerja. Bagi 4 bintang untuk servis.
Meh saya hidangkan sikit gambar makanan.. Ohh ada sikit selitkan selfie kitaorang eh.. So, apa lagi siapa yang dah dekat tu, pergi serbu ea...

Comments

Anisah Abdullah said…
macam menarik je tempat ni
Anonymous said…
Gravy factory la.. Hehe

Popular Posts