Siapa Follower yang ke #660


Bila tengok je follower ada 659 ni, rasa tak sangka sangat..
Boleh tahan ramai la jugak kan..


So,siapa yang misteri follower yang ke 660 ni..
Awak kat mana tu, tak nak muncul lagi ke..

Nak beri penghargaan kepada semua follower yang baca blog saya ni
lepas ni, saya akan lebih berusaha untuk ting tong aje dalam blog ni.
Jangan risau blog saya ni,takde unsur umpatan dan negatif..
That is just not me..Kalau ada, blog saya dah kena hijacked la tu..

Kalau boleh nak kenal kesemua yang follow blog ni.
Nak tahu macam-macam, haa dah macam artis pulak..

Nak tulis lagi ni, korang larat lagi ke nak baca..
hahaha melayan aje la kerja korang ni..

Comments

Suha Fasihah said…
Selalunya jadi silent reader je, hari ni nak komen... Teruskan menulis & berkongsi kat sini ye tuan tanah :)

Popular Posts