Saturday, July 04, 2015

Diari Ramadan, Cerita Semalam : Gather di Putrajaya

Seronok punya semalam, terus rasa nak Update.. Pada mulanya hanya plan dalam whatsapp seminggu yang lepas. Saya uruskan Update event je and technically menguruskan main hantam sajalah... Tangkap muat orang panggil tapi janji jalan..

Beli makanan berbuka puasa kat bazaar Putrajaya, Presint 2. Saya ni pulak jenis tak kisah makan apa dan makanan yang pertama yang berjaya menarik hati ni : Nasi Tomato. Encik suami kena pusing hampir satu bazaar nak cari apa dia nak..

For long story short, group terpecah dua : gather dalam masjid dan kat tasik. Selesai maghrib, kami semua jumpa kat dataran padang depan bangunan kehakiman. Berbuka puasa di sana, ada sesi open table sikit, event wajib : SELFIEEEE

Dalam post ni nak cakap terima kasih yang wish announcement satu Putrajaya boleh dengar "Untuk Anisa Nadhira Binti Anuar dan Zulfadli Hilmi, kami ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru....."

Sweet taw korang.. Ingatkan masa sebut nama tu, ada barang hilang.. Hahahaha.. Kan dah cakap, tak yah plan sangat... Hidup ni kena rempuh.. Dan sebenarnya lagi spontan hidup kita, lagi seronok taw... That's what my life is.... Spontaneous

Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...