Saturday, April 05, 2014

Post Bergambar: Anti-sosial?


Hey semua. Update lagi post..nampak tak rindu nak menulis kat blog sebenarnya..
Mula-mula, tengok gambar ni dulu..


Aah ni gambar dari instagram.. Thanks to my Geng Budak-budak Foodcourt and myself
jadi model untuk budak-budak anti-sosial..

selalu terjadi kepada kami dalam geng tu sebenarnya.
lepas makan sama-sama, automatik semua akan tengok phone masing-masing,
just say nothing and look at that phone.
Pernah saya out of sudden cakap, "kita datang nak gather ni...untuk ber-anti sosial ehh..?"
oppss..am I too out-spoken..

Sejak tu, kami semua bila jumpa..boleh katakan seminggu sekali jumpa
not to think about work and just hang out..mesti perkataan anti-sosial akan ada.

jadi, kawan-kawan semua...bila tengah bersama dengan keluarga ke, kawan-kawan ke..
atau dengan orang tersayang jangan la ngadap gadget tu..
guna time sebaiknya yang ada untuk bersama dengan mereka.
Nanti anda akan menyesal sebab tak luangkan masa bersama mereka.

Nasihat ni untuk diri sendiri.
With Love,
Anisa Anuar
xoxo
Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...