Saturday, April 12, 2014

Misi mencari magnum gold gagal

Hey korang..tajuk post tu dah menggambarkan segalanya..
 Asyik tengok iklan magnum gold tu kat TV...
nak jugak merasa magnum tu..
Pergi AEON Setiawangsa asalnya nak cari magnum gold tu..
sebelum teruskan misi pergi dinner dulu..
Lepas makan,terus pergi ke section ice-cream...
nampak je board magnum gold besar gedabak,berlari excited....
tapi kecewa tak ada pun.. Yang ada pun magnum mini..
walaupun nampak sedap, tapi hati ni nak jugak magnum gold.
Dengan rasa kecewa, Yan bagi cadangan cari magnum gold kat 7eleven.
 And yes...tak ada jugak magnum gold...waaaaaaaaaa~~~
Nape magnum gold tak ada...okay over sangat reaction.. 
Ngidam ke hape ni.. Last2 beli jajan dan coklat untuk layan 
The Band dan midnight movie nnt..
Jangan risau, tak patah semangat nak cari magnum gold...
siap la kalau dah jumps nanti akan ku kerjakan magnum gold tu..


Orang yang ngidam magnum gold,
Anisa Anuar
xoxo
Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...