Saturday, April 12, 2014

Ada lagi baju tu?

Ni cerita whatsapp group. Mula la cerita tentang masa lampau yang sibuk dengan aktiviti kelab dan persatuan. Kami semua ada baju ni (rujuk gambar 1)
Nak dijadikan cerita semalam memang saya pakai baju tu ke office. Hari jumaat boleh pakai casual. Group whatsapp semua tak percaya yang saya pakai baju tu..apa lagi bagi gambar selfie satu (rujuk gambar 2)
Kalau korang,simpan lagi baju-baju event?
BTW, baju tu jadi uniform hari jumaat saya pergi office pun..kalau nampak tu,boleh he tegur hehehe~~
Nukilan ting tong dan selambe dari empunye blog,
Anisa Anuar
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...