Ada lagi baju tu?

Ni cerita whatsapp group. Mula la cerita tentang masa lampau yang sibuk dengan aktiviti kelab dan persatuan. Kami semua ada baju ni (rujuk gambar 1)
Nak dijadikan cerita semalam memang saya pakai baju tu ke office. Hari jumaat boleh pakai casual. Group whatsapp semua tak percaya yang saya pakai baju tu..apa lagi bagi gambar selfie satu (rujuk gambar 2)
Kalau korang,simpan lagi baju-baju event?
BTW, baju tu jadi uniform hari jumaat saya pergi office pun..kalau nampak tu,boleh he tegur hehehe~~
Nukilan ting tong dan selambe dari empunye blog,
Anisa Anuar

Comments

Popular Posts