Sunday, April 13, 2014

Kisah Air Catu

Ohh hey semua.. Yup my house pun air kena catu. Jangan risau, post ni tak ada la nak mengadu pun.
So far, my daily life routine has change in terms of water basis. Selalunya guna air tanpa kisah langsung tapi sekarang dengar air melimpah pembaziran terus hati ni rasa nak marah je..sensitif secara tiba-tiba.
Mungkin ada hikmah semuanya..walaupun frust bila bukak paip, air takde..which is not good thing to do.. Hikmahnya bersyukur dengan apa yang ada..bila nikmat tu ditarik baru kita mula mencari Maha Pencipta.
Start from now, jangan merungut okay Anisa.. Instead of complain about it better for me feel blessed. For you guys out there..don't blame others for what happen.. Reflect to ourselves before you think about it.
With love,
Anisa Anuar
Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...