Saturday, July 13, 2013

Bila superbike bermahajarelela | ting-tong version


Post ni tidak ada kena-mengena antara hidup ataupun mati. Hanya cerita gambar lawak sahaja..


korang ada ke macam ni?? superbike tu...tak kan nak letak kat luar je...kang tak pasal kena rembat, boleh menangis tak berlagu.. yang best tu..owner kedai tu pun rilek semacam je..hey bro,there's a bike in your shop...are you aware of that??
agak apa la owner tu pikir.. "tak apa, janji customer ada...dah lama sangat sorang-sorang dalam kedai ni..."
tak pun "aku pun pernah buat macam ni...ada jugak yang mengikut.."

agak-agak ada tak yang berani nak buat macam ni? kang ada lak mengikut cara mamat sorang ni...
sekadar cerita yang ringan untuk semua beimaginasi.. Just...don't try this at home..

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...