Beli Tag nama untuk Runningman


Lama rasanya tak update kat blog ni... Nak lepaskan rindu kejap eh kawan-kawanku..hahaha~~
okay..ni nak cerita pasal tag nama Runningman. Harapan adik saya untuk memiliki tag nama ala Runningman tu saya tolong penuhi.. yalah disebabkan saya jugak adik saya tu jadi addicted melayannya. Kami asyik bergurau senda mencabut 'nama' dibelakang badan kami tu.. Saya tak kisah sebab saya selalu join sama..


Nampak awesome kan.. memang pun.. dalam Runningman macam senang je mereka tu cabutkan tag nama tu kan...tapi setelah diri sendiri mencuba..memang bukan senang nak cabutnya..

Beli secara online Facebook Running Man Shop penuh dengan T-Shirt, Tag nama, Topi, Jaket.
Boleh dikatakan beli tag nama ni sebagai testing membelinya..sebab yang pasti akan membeli lagi..sebab adik kecik sorang tu,Atiya pun nak jugak.. Boleh la beli baju pulak ke hehehe~~

Apa kata korang beli jugak, main dengan adik-beradik korang...hahaha..lain pulak kerjanya nanti bila mak panggil suruh tolong..cakap tengah sibuk nak main cabut nama..



4 comments

Popular Posts