Sunday, July 21, 2013

Anisa's Corner Facebook Fan Page


hey semua.. kepada yang follow facebook fan page untuk blog ni tahu kewujudan page ni.
Tujuan lebih tertumpu kepada silent reader yang tiada blog dan lebih menjurus kepada rakan realiti saya.
Tengok follower pun,okay la..memang tak nak ramai-ramai pun. Bukan retis pun. Cerita pun pasal perkembangan diri+ post yang ting tong..

banyak share kan post blog ni kat facebook fan page ni.. ada yang nak like jugak? Boleh aje.. Anisa's Corner Facebook fanpage

kepada rakan blogger,nak ajak saya join segmen ke..GA ke..letak aje link kat facebook fanpage saya tu..insya-Allah ada kesempatan saya join aje..
kalau ada request nak saya promote business / fanpage / blog apa aje...boleh je request..berbesar hati nak jadi sebahagian promote pasal kawan-kawan semua...



Post a Comment

Platemat pinggan untuk kanak-kanak

  Hi semua. Pernah tak korang mengalami,  susah nak bagi si kecik kita makan sebabkan dia nak campak pinggan dia ke bawah? Boleh jadi...