Saturday, July 20, 2013

'Car Fresher' semula jadi | lawak


Post kali ni berunsur lawak yang tiada ada kena-mengena dengan siapa-siapa. Post yang lebih kepada berunsur santai sahaja.


Ini baru betul car fresher hehehe.. tak ada la bentuk macam pokok tu bak kata saya la tak ada ummphh baunya.. agak-agak ada ke nak naik kereta bau durian cengini.. alahai, baik makan aje kang dah busuk...mak aihhhh baunya..menusuk kalbu..

ohhh haa...cuba la bayangkan tengah bawak kereta jalan lak tak berapa elok...pastu terjatuh lak durian tu atas kita...bahaya dik oiii...durian tu..okay durian.. durian tu ibarat bom taw..


Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini