Saturday, July 13, 2013

Bila superbike bermahajarelela | ting-tong version


Post ni tidak ada kena-mengena antara hidup ataupun mati. Hanya cerita gambar lawak sahaja..


korang ada ke macam ni?? superbike tu...tak kan nak letak kat luar je...kang tak pasal kena rembat, boleh menangis tak berlagu.. yang best tu..owner kedai tu pun rilek semacam je..hey bro,there's a bike in your shop...are you aware of that??
agak apa la owner tu pikir.. "tak apa, janji customer ada...dah lama sangat sorang-sorang dalam kedai ni..."
tak pun "aku pun pernah buat macam ni...ada jugak yang mengikut.."

agak-agak ada tak yang berani nak buat macam ni? kang ada lak mengikut cara mamat sorang ni...
sekadar cerita yang ringan untuk semua beimaginasi.. Just...don't try this at home..

4 comments:

  1. http://www.nilamsuhana87.blogspot.com/2013/07/1st-mini-giveaway-2013-by-dylla-dalila.html

    saya tagged awak kat sini... lama x datang... salam ramadhan yer...

    hahahah... dia buat macam drive thru kat kedai dia kot nih...hahahah:)

    ReplyDelete
  2. xper. nextime boleh pergi 7E try buat macam ni. okei

    ReplyDelete
  3. hahahaha. punyalah pemalas kalau macam tu.hehehehe

    ReplyDelete
  4. boleh pulak mcm tu.
    haha.. kalau sampai rumah parking je dlm bilik tidur. hehehe..

    blog lawa,sudah bertukar. :D
    nice~~

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Keputusan Birthday Giveaway Anisa Anuar official blog

Hi semua.. Alhamdulillah selesai sudah Birthday Giveaway yang Nisa buat baru-baru ni. Terima kasih kepada semua yang join simple Giveaway. ...

Popular Post