Friday, August 04, 2017

Dikenakan denda "PM untuk harga"


Sudahhh...dah tak boleh guna "PM untuk harga" nanti kena denda. Ramai jugak peniaga online semalam brainstorming, kena tukar cara.. Jadi pembeli jangan paksa peniaga untuk keluarkan statement tu. Tak pasal-pasal je.

It's okay peniaga semua. Perkara kecik je ni... banyak cara boleh buat. Kita kan kreatif, tak kan satu isu ni kita nak melatah kan... Semoga Berjaya semua..

Post a Comment

PENCARIAN BLOGLIST DECEMBER 2018 OLEH AIRAH SYAHIRAH

Hi semua. Hari ni ada kesempatan nak join bloglist. InsyaAllah ada kesempatan lagi Nisa akan blog-walking la ea. Nisa dapat tahu pun dari b...

Cerita Panas Blog Minggu Ini