Friday, August 04, 2017

Dikenakan denda "PM untuk harga"


Sudahhh...dah tak boleh guna "PM untuk harga" nanti kena denda. Ramai jugak peniaga online semalam brainstorming, kena tukar cara.. Jadi pembeli jangan paksa peniaga untuk keluarkan statement tu. Tak pasal-pasal je.

It's okay peniaga semua. Perkara kecik je ni... banyak cara boleh buat. Kita kan kreatif, tak kan satu isu ni kita nak melatah kan... Semoga Berjaya semua..

Post a Comment

Soalan yang buat ku berfikir sejenak

Hi semua.. Semua baik-baik aje? Alhamdulillah buat Nisa. Siapa dah try IG Story untuk 'bagi ruang' untuk bertanya dan kita ak...

Cerita Panas Blog Minggu Ini