Hobi Baru : Kumpul Tabung


Hey semua.. Ni nak cerita hobi baru saya.. Entah la sejak bila jadi macam ni...tapi memang suka sangat tabung.. to make it short, I just show pictures,okay?

hasil beli ICE watch *ignore the price and coins*

kat opis pun letak jugak
so, nak letak one of 2014 resolution : penuhkan tabung...jyeahhh!! lama nak penuhkan...jadi tak ada exact amount nak capai berapa hinggit...cuma nak penuhkan..love the weight of those coins..if you know what I mean...Ada ke ada hobi yang sama?? Geng la kita yek...

**Pesanan ikhlas dari penulis : Post ini hanya untuk diri ini sebagai bukti saya dah isytiharkan untuk azam 2014. Andai saya tak berjaya laksanakan, post ini menjadi 'hitam putih'nya..

Post a Comment

Popular Posts