KLCC di waktu malam


Puitis betul tahuk post kali ni..ke main lagi..ini cara saya hilangkan stress...terutama lepas habis kerja.. Kawan yang perkenalkan, Qia...dia kira senpai la bab explore KL..sebab dia dapat kerja dulu kan..dah dia mengajar, apa lagi...abis yang kenalan yang rapat...pun tahu la pasal ni..

Just straight to the point la ek... Pergi Fountain KLCC..apa yang best? Selang satu jam mula dari pukul 8 malam fountain tu akan menari-nari ikut lagu yang dimainkan..Boleh borak dengan member, rasa angin dingin waktu malam...wahhhh...

ni la fountain saya maksudkan *ignorekan suasana*

KLCC dari angle yang saya duduk dekat area fountain

Tak ramai yang mungkin suka..terutama bila waktu orang ramai..Agak la crowded..tapi still boleh tengok dari jarak jauh.. Precaution : jaga barang-barang bila waktu crowded..
Yang kureng sikit untuk ni...bila smoker berdekatan.. *sesak nafas* uhhukkk2!!

Hilang stress bila tengok lampu yang berwarna-warni, fountain yang awesome!!!

Sebab dah selalu pergi sana, terus create KLCC Most Wanted group uolsss hahaha..okay la..kalau yang tak pernah, pergi sendiri...
Post a Comment

Popular Posts