Thursday, December 19, 2013

Kerana Blog...


Hey semua.. Saje je nak update..just what's on my mind.. Haritu ada la tengok citer gosip artis.. I am not gossiper okay..tengok je la..tapi macam masuk air je bila tengok.. so, back to my topic..
masa tengok rancangan tu..katanya,
"Cerita kat blog..entah macam mana diaorang lebih tahu daripada kita...mereka macam ahli nujum pulak..."

mak aihhh terbesar pulak font statement tu... lebih kurang je ayatnya...tapi bukan la sebulat-bulatnya.. sedih pulak dengar..yelahh saya pun berblog..katanya medium blog penyebab dan pencetus cerita tak betul.. Don't bother okay...bukan nak kecam sape-sape..cuma nak luahkan rasa sedih, kenapa ada yang salah gunakan medium blog..

Berkarya sebaiknya... jangan kerana blog, persepsi orang diluar sana terhadap kita yang ada blog atau peminat baca blog turut terkesan.. you guys are much worth than that.. I know.. I know.. Just ignore those negative thing..memang dah adat dunia siber ni..

Thanks for those yang masih baca blog Anisa's Corner ni.. terima kasih yang tak terhingga.. nanti saya rajin kan diri untuk update..untuk menunjukkan blog ini masih bernyawa...

Apa pandangan anda tentang ni? Setuju? Tak setuju? Marah? Luahkan.. Jangan disimpan..nanti jadi 'daki' (euuuwww kotor2)

Pandangan ikhlas,
ANISA
Post a Comment

Kematangan dalam blog

Alhamdulillah ada kesempatan untuk menulis di blog. Pagi ni sempat tengok post yang lama-lama. Ada rasa geli hati bila baca balik, ada rasa...