Sunday, December 22, 2013

Unexpected Plan : Meet Muadz (Afiq's Junior) + ex-classmates

Wahhh buat post khas untuk si kecik ni.. Anak kawan baik saya.. Muadz namanya.. Tak plan pun nak jumpa hari ni..dengan izin Allah berjumpa la kami beramai-ramai di KL Festival City..
Bila dengar keadaan Muadz tak berapa baik lately, tu lagi rasa nak jumpa.. Alhamdulillah Muadz sihat dan makin comel..dan hensem..
Still tak biasa gelarkan diri ini Auntie Nisa..tunggu si kecik ni panggil nanti, okay la kot..hehehe..
Untuk Muadz, be good boy..jangan sakit-sakit lagi yea..be healthy baby ;)
From, your lovely auntie Nisa

No comments:

Post a comment

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Masak - Masak PKP by Anisa

Hi semua. Hari ni Nisa nak share gambar yang Nisa masak waktu PKP ni. Boleh katakan mostly masak tapi ada jugak request nak tutup dapur seh...

Popular Post