Kisah Stress ku : Unknown number


Hey guys.. Lately, asyik dapat phone call dari unknown number.. Nombor yang tak appear kat screen..
Unknown number that's seems private.. I don't know.. It's disturbing me.. Kadang-kadang setiap 2 jam dalam sehari call, ada tu setiap hari dalam pukul 10 lebih pagi, pernah jugak malam dapat phone call..
Seriously, stress betul dengan unknown.. kalau boleh block dah lama block...tapi...nombor pun tak ada..

Jangan risau, memang tak angkat..cuma just...disturbing..
Paranoid la jugak lepas dengar kisah orang kena pukau dengan unknown number..sekarang kan dah macam-macam boleh jadi.. so, amik langkah berjaga-jaga je..

yang menggelikan hati dengan unknown number ni...time 25/12, Christmas la kata kan...tak de lak nak call..aduhaiii...hope tak ada la dapat lagi unknown number ni..pening laaa~~

Fuhhh, kurang la sikit stress lepas menulis pasal ni... so, kalau korang di tempat saya, unknown number yang tak appear number nya...apa korang buat...kalau boleh block number, boleh sesiapa bagitaw cara..

Stress..ohhh stress..unknown number punya pasal~~

ANISA
Post a Comment

Popular Posts