Wednesday, March 20, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah! | Nabila Biela


Assalamualaikum semua..ohh hai..
Moga sihat selalu kehendakkanya. Apa kata jom join segmen ni..


klik SINI untuk join.

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni
*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013
 
apa yea saya nak pilih hadiah..banyak yang best ni..
 Topup RM10, Lip Tint dan Tudung Bawal
 
Jom la memeriahkan lagi segmen ni..dan mungkin anda boleh jadi pemenangnya..
Terima kasih kepada empunya blog, segmen yang best..
Hope dapat sambutan yang menggalakkan  
 

9 comments:

  1. slmt bersegmen yer dik

    ReplyDelete
  2. suruh pilih dua dia mintak 3....he3...semoga berjaya tau!!!!

    ReplyDelete
  3. salam..saya dri segmen yg sama
    http://fatinsweet7.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. From the same segmen :D visti mine too <3

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama..
    Salam kenal..
    Singgah+follow..
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah+follow balek..

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  7. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

thanks for the comment(s) and enjoy to read more

Update Birthday Giveaway Anisa Anuar Official Blog

Hi semua. Nisa nak bagi latest update tentang Giveaway yang masih lagi berlangsung. Jadi masih open ea buat semua. Boleh ke post ini taw Bi...

Popular Post