Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Assalamualaikum semua..
Harap saya tak berapa lewat nak join segmen dari Kak Mia..
Dah lama perasan, tengok ramai blogger yang join..
Sebab dah join yang previous segmen, ni kira tanda sokongan saya
terhadap segmen ni la..
lama tu tempoh segmen ni.. berkesempatan jugak saya nak join sekali..
banyak jugak blog boleh saya blog-walking nanti..
harap saya ada kesempatan nak singgah nanti..
apa tunggu lagi kawan-kawan, jom la..mana taw dapat kenalan baru melalui segmen ni..


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....
p/s: Keep up good work Kak Mia (^_^)

Comments

tenku butang said…
done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/
Bin Muhammad said…
Salam,
Selamat bersegmen...Selagi belum tamat, Tiada istilah terlambat. Semoga berjaya!
Mia Liana said…
salam nisa. terima kasih sudi join segmen kak mia. entri penyertaan tidak lengkap.

nisa cuma perlu copy coding entri yang disediakan dan paste ke dalam ruangan HTML entri ni. nanti betulkan ya. tq
pha is said…
datang singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Diana Azis said…
Singgah dari segmen yg sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
cik amal said…
hehe.. eringin nk join lahh
UmmiKami said…
Mempelam berbuah dalam pengkalan,
Merah rendah berangan lebat;
Salam ukhwah salam perkenalan,
Ziarah menambah bilangan sahabat.

Jom ke blog Ummi sambil berpantun :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Emas Putih said…
haii. dari segmen sama:)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
fieza husain said…
salam..Fieza dtg dari segment yg same singgah kat blog yg comey ni..kalau sudi dtg la ke blog fieza yg x seberapa tu..salam perkenalan...
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
sal ya said…
selamat bersegmen.
wana wazm said…
dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
mirza syazwina said…
follow sini,jenguk kita pulak ya^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Mia Liana said…
kak mia datang lagi check... ok dah lengkap.
Azuria Abdullah said…
hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #582..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Remy hazza said…
selamat bersegmen.....
Mia Liana said…
Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)
RamRamCute said…
As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Follow sini.. Harap balas kunjungan .. Follow back ;)


http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Popular Posts