Wednesday, March 20, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah! | Nabila Biela


Assalamualaikum semua..ohh hai..
Moga sihat selalu kehendakkanya. Apa kata jom join segmen ni..


klik SINI untuk join.

SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni
*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013
 
apa yea saya nak pilih hadiah..banyak yang best ni..
 Topup RM10, Lip Tint dan Tudung Bawal
 
Jom la memeriahkan lagi segmen ni..dan mungkin anda boleh jadi pemenangnya..
Terima kasih kepada empunya blog, segmen yang best..
Hope dapat sambutan yang menggalakkan  
 

9 comments:

Anonymous said...

slmt bersegmen yer dik

Remy hazza said...

suruh pilih dua dia mintak 3....he3...semoga berjaya tau!!!!

FatinSweet said...

salam..saya dri segmen yg sama
http://fatinsweet7.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Fendy said...

selamat bersegmen...

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AinNadhirah said...

Dari segmen yang sama..
Salam kenal..
Singgah+follow..
Good Luck!
Sudi2 lah singgah+follow balek..

http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Mood Republik 2019

Hi semua. Nak share lepas join Mood Republik dekat MITEC haritu. Nak dijadikan cerita, Nisa join hari Jumaat. Apply Birthday leave dan maca...