Thursday, August 02, 2012

pesan yang pernah ku dengar


Assalamualaikum dan hye semua... salam ramadhan buat semua... 
teringat masa kecik, mummy saya cakap macam ni...

"jangan mandi jauh sangat (pantai), kat sana ada ikan jaws"


time tu sebab takut sangat, percaya la sebulat-bulat nya...bila dah besar ni...rasa geli hati bila pikirkan balik pasal ni...korang pun ada gak kan..
sebenarnya nak cakap kalau mandi jauh tu kan makin dalam...lemas baru tahu..
masa kecik, lagi dilarang...makin nak dibuat...
ada la hikmah nape mummy cakap macam tu...

Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini