Sunday, August 26, 2012

lama tak update blog: raya version 2012


Assalamualaikum korang dan hai2... maaf dah lama tak update blog.. macam banyak benda rasa tak sempat je.. ni pun curi-curi time nak update something.. dikesempatan ini saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua blogger mahupun silent reader blog yang ku cintai ini.. Maaf andai ada entry dari blog ni buat anda sentap, kurang selesa dan mungkin annoying (mungkin hahaha) 

Insya-Allah from time to time akan update blog ni.. banyak benda nak cerita..tapi takut korang je tak terikut ceritanya hahaha.. hopefully la banyak.. tipu la tak rindu nak blogging dan blog-walking.. mana yang dah blog-walking tadi, dapat la lepaskan gian sikit.. 

raya kali ni amat bermakna bagi saya.. banyak rumah pak cik,mak cik yang dapat dikunjungi.. walaupun tak beraya di rumah kawan...maaf yea.. sebab tolong parents kat rumah melayan tetamu...jadi niat nak beraya kasi cancel la...hehehe.. apa-apa pun terima kasih kepada yang sudi jemput..



Post a Comment

Bye 2017 and Hello 2018 for Anisa Anuar official blog

Hi semua. Ambil kesempatan dalam post ni nak ucap terima kasih sepanjang 2017. Segala keringat dan gelak tawa tidak akan ku lupakan sampa...

Cerita Panas Blog Minggu Ini