Olympic London 2012: game pilihan anda?


assalamualaikum semua... semalam kita digegarkan berita yang Dato' Lee Chong Wei merangkul pingat perak untuk acara badminton. Beliau sememangnya hero Malaysia.. bukan rezekinya untuk dapat pingat emas.. apa-apa pun kami penyokong Dato' Lee Chong Wei akan sentiasa sokong beliau..

Olympic 2012 memang event yang menarik untuk kita tengok.. 

apa game pilihan anda??

saya punye pilihan ada 2 game.. basketball dan cycling.. antara game mesti ikut.. mungkin sebab minat la kot.. tak ada favourite team, cuma suka game tu..basketball tu lebih tengok team USA. maklum la majority dari mereka NBA Player. Cycling?? baru paham cara permainan, rasa macam menarik...tu yang suka...  korang pulak bagaimana?
akhir sekali, semoga berjaya kepada kontinjen Malaysia...bawak lagi banyak medal.. make us proud.. chaiyok3!!

haaa!! esok Dato' Lee Chong Wei akan tiba di KLIA pukul 6.30pagi..siapa berkelapangan, lepas solat subuh...pergi sambut beliau hehehee...

p/s: kalau boleh dapat full data game Olympic London 2012 ni...dengan kerajinan dan keazaman...teringin nak test performance game...siapa yang perform..team mana ada potensi, ada strategi...semua tu dengan kalau la...
1 comment

Popular Posts