My Favourite : Susu Kambing Wildan

Pernah dengar tentang Susu Wildan? Nisa diperkenalkan dengan susu ni masa dalam pantang. Kiranya Maira nak masuk 2 Minggu tak silap. Itu pun kawan mummy yang suggest kan. Nisa waktu tu ikutkan aje. Alhamdulillah sampai sekarang pun minum jugak. Maira dah nak masuk 6 bulan. Apa yang ketara lepas minum susu ni.. Ramai cakap Maira putih gebu, sebab masa sebulan 2 bulan tak nampak sangat. Of course Datangnya dari Allah nak bagi kulit baby putih gebu. Tapi bila tengok testimoni pun ramai Kata Anak Diaorang putih.

By the way, tak semestinya breastfeed mommies je boleh minum taw. Budak kecik setahun keatas, student, pregnant mommies dan orang Tua boleh minum jugak. Kegemaran Nisa semestinya flavor coklat. Kalau tak minum, rasa tak complete je.

Memang Nisa cadangkan korang try rasa sendiri. Best sangat. Sape yang minum ni jugak, meh komen sikit Kat bawah... Nak tahu jugak feedback orang lain..

Anisa


Post a Comment

Popular Posts