Wednesday, October 26, 2016

Orientation Day @ New place

Assalamualaikum Dan Hai semua. Nisa nak citer hari orientation tempat kerja baru. Alhamdulillah dapat kerja ni. Memang rasa bersyukur tu boleh je simpan sorang-sorang tapi Nisa nak jadi Satu peringatan untuk diri sendiri bila baca balik pasal ni. Ini cara Nisa untuk Hargai journey hidup Nisa.

Orang kata tempat kerja baru ni rezeki Anak. Ini jugak salah satu doa termakbul Nisa sebab this is my dream company Sejak Zaman belajar lagi. Ada niat nak buat company research sendiri untuk bumiputera kalau ini laluan untuk Nisa, mohon dipermudahkan urusan.

Ini Cerita Nisa. Apa yang anda rasa syukur kan dalam hari anda... Setiap Apa yang berlaku, enjoy the journey... Soon you will be thankful for it. Trust me..


Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini