Sunday, October 02, 2016

Bloglist dah makin kurang?



Hai Assalamualaikum.. Bila seorang blogger kerjanya kena rajin blogwalking. To get some ideas, share experience dan tak lupa networking. Tapi lately bila nak blogwalking dari Bloglist yang Ada, banyaknya dah delete by the owner. Sayangnya dah banyak tulis tapi dah delete. Tak kisah apa reason mereka just Doakan yang terbaik. Nak buat Bloglist baru... Tapi yang aktif je.. Hamboi memilih kan sekarang ni Nisa.

Kalau korang nampak post ni, feel free tinggalkan link blog korang. And make sure bukan private.. Sebab Macam mana nak blogwalking kalau awal-awal dah private.
And from time to time Akan update Bloglist..

Yang ikhlas, 
Anisa


Post a Comment

Stok Genki Tape untuk 2 bulan

Hi semua. Tajuk memang straight forward je. Kebiasaan kalau dah ada anak kecik akan ada perbelanjaan untuk pampers. Last time beli stok pam...

Cerita Panas Blog Minggu Ini