Tuesday, October 04, 2016

Misi mencari babysitter untuk Maira

Hai Assalamualaikum.. Okay straight forward je ni. Misi mencari babysitter untuk Maira harap dipermudahkan. Sekarang nak cari yang dekat dengan tempat kerja, tak ramai Anak asuhan dan yang penting Maira selesa. Sebab masa last time Nisa kerja kat KL, sejam jugak la baru nak sampai rumah pengasuh Maira. Confirm kena half day. Trust me bukan semua orang faham risaunya bila anak meragam walaupun taknak minum susu je.
Yang pengasuh lama tu bukan tak OK... Best sangat tapi kalau ada apa-apa jadi kat Maira jauh sikit nak travel.
Nak cari babysitter ni kena ada saringan jugak taw. So dulu boleh buat and why not for this one..
Ada ibu-ibu Kat luar sana Ada rasa apa yang Nisa rasa?
Doakan untuk Nisa ea dapat cari yang betul-betul baik dan sangat understanding..

Sedang mencari pengasuh,
Ibu kepada Maira Arissa


Post a Comment

Holiday Trip @ Residence Inn, Cherating

Hi semua. Akhirnya berkesempatan nak menulis kat blog.  Trip 3 Hari 2 Malam sememangnya seronok buat kami.  Plan nak ke Cherating, ja...