Bukan mudah nak Terima pendapat yang berlawanan

Salam semua reader. Terpanggil nak menulis kat blog pasal ni. Dapat message dari kawan yang dia tak agree dengan perkataan yang Nisa gunakan Kat media sosial. To be honest, memang nak argue.. Tapi entah dah makin tua ni dengar saje lah.. Tak ada tenaga nak argue. The thing is nak Terima pendapat yang tak sama ni... Bukan mudah like seriously. Tak apa yang penting kawan Nisa tu at the end conversation say sorry kalau buat Nisa tak Selesa.

Kalau korang at my place... Apa korang buat..


Comments

Noor Maizan said…
Pendapat ni tak ada betul dan salahnya, bergantung kepada penerimaan masing-masing. hihi, bila dh tua2 ni mai pun malas nak layan kritikan orang, jadi diri sendiri jelah, selagi benda tu dibenarkan syarak. kan.
Kalau akak, selalunya akak biarkan je.. Sometimes ianya boleh dijadikan penambahbaikkan pada diri kita.. Kalau rasa agak menyakitkan just let it go..
Sebabnya kita hidup ini bukan nak puaskan hati orang..
Semoga kuat dalam menempuh hari yang mendatang ye..

Popular Posts