Wednesday, October 26, 2016

Bukan mudah nak Terima pendapat yang berlawanan

Salam semua reader. Terpanggil nak menulis kat blog pasal ni. Dapat message dari kawan yang dia tak agree dengan perkataan yang Nisa gunakan Kat media sosial. To be honest, memang nak argue.. Tapi entah dah makin tua ni dengar saje lah.. Tak ada tenaga nak argue. The thing is nak Terima pendapat yang tak sama ni... Bukan mudah like seriously. Tak apa yang penting kawan Nisa tu at the end conversation say sorry kalau buat Nisa tak Selesa.

Kalau korang at my place... Apa korang buat..


Post a Comment

Projek Photobook - Gambar 4R

Hi semua.. Dah lama nak bercerita, jadinya inilah masanya untuk ceritakannya (motif sangat nak habaq mai busy yang amat hehe) Asal...

Cerita Panas Blog Minggu Ini