Sunday, February 24, 2013

"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"


Assalamualaikum semua..
Wahh...dah 2nd year dah...ingat lagi tahun lepas saya join 1st give away anniversary..
tahniah yea remy... Jadi...nak tunjuk sokongan padu nak join la..


fuhhh...nasib baik sempat lagi nak join.. tengok ramai yang join..
lagi la rasa nak join...cepat kalau yang tak join tu tarikh last 28 Feb pada pukul 2359

kesempatan join give away nak ucapkan terima kasih pada remy,
sebab tak putus-putus singgah sini...walaupun blog ni
agak sepi sejak kebelakangan ni...
good luck pada remy...dan pada yang dah join atau bakal join..
rugi tak join give away yang ohsemm ni...hehehe..
*tiada unsur-unsur bodek di sini...*

Post a Comment

Kompilasi testimoni MYFA Serum

Hi semua. Hari ni ambil kesempatan untuk buat kompilasi testimoni MYFA Serum. Nisa pun pakai dan yes jual sekali. Nisa sudah rasa hasilnya ...