"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"


Assalamualaikum semua..
Wahh...dah 2nd year dah...ingat lagi tahun lepas saya join 1st give away anniversary..
tahniah yea remy... Jadi...nak tunjuk sokongan padu nak join la..


fuhhh...nasib baik sempat lagi nak join.. tengok ramai yang join..
lagi la rasa nak join...cepat kalau yang tak join tu tarikh last 28 Feb pada pukul 2359

kesempatan join give away nak ucapkan terima kasih pada remy,
sebab tak putus-putus singgah sini...walaupun blog ni
agak sepi sejak kebelakangan ni...
good luck pada remy...dan pada yang dah join atau bakal join..
rugi tak join give away yang ohsemm ni...hehehe..
*tiada unsur-unsur bodek di sini...*

Comments

Remy hazza said…
anisa...
thanks so much!!!! terharu sebab ramai kenkawan rapat maya support GA nie... semoga anisa antara yg bertuah nanti.....
semoga berjaya.. ^_^
Jue Jaynee said…
goodluck sis..hihihi.
jue semangat ilang kemana nk join
C.T.K said…
goodluck anisa..ct pon da join..sambutan mmg deboom lah..hehehe
miz ruha said…
gud luck nisa... ^_^
dah join dah...
assalamualaikum ~ belog jcb singgah dr segmen yg sama :)

$alam Ukhuwwah & $alam blogging ^_^

Popular Posts