BIG GIVEAWAY BY CIKGU FIZI, FIZGRAPHIC, EMASPUTIH, DUNIASHIDA & AIMANCOOL


Assalamualaikum semua.. Wahhh..giveaway baik punya laa..
terima kasih encik e'raz sebab tag...segan pulak rasanya sebab jarang online dan update blog..
 

nak join?? klik pada banner atas ni... 
hadiah pun menarik taw... senang je caranya, ikut je apa syaratnya..
Memandangkan keadaan internet tidak la berapa tenat, syukur dapat join giveaway ni..
Mana la tahu rezeki kawan-kawan di luar sana..
Best kan... Jom semua... 
Saya nak tag :  miZ ruHa dan Razil To The Block

Nak ucapkan terima kasih kepada pihak penganjur dan sponsor..
Moga dapat sambutan dari sahabat blogger..

 

Comments

Ayie Abas said…
kebanyakkan sponsor mmg blogger aktif..

selamat berjaya...klu ada rezeki..
Shawn Razaleigh said…
perghhh. all the best
Remy hazza said…
selamat bersegmen anisa..... gud luck!!!!
miz ruha said…
alamak! kena tag... haha!
terima kasih tag... insyaAllah akan join nanti...

gud luck nisa... ^_^
Anisa Anuar said…
thanks semua.... sape tak join tu..jom3
Dunia Wilma said…
Good luck ^_^
MawardiYunus said…
Salam..gud luck ya.. saya pon join segmen ni jugak :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
Farah Shahirah said…
datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html
Cik Fie said…
dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Popular posts from this blog

Ber-Shell Out @ Stadium Kg Baru

Cellmaxx Nature Most Unique Superfood

Sebenarnya tu goal setting kami