Sunday, January 08, 2017

Dapat Hadiah Penyertaan #tropikacontestselfie


Biasalah bila dah jadi budak sosial media ni, selagi mana boleh join yang buat contest...harus join..
so this time around dari Tropika HQ

Syarat yang ditetapkan baby bergambar dengan si ayah...and mostly yang join of course yang mak-mak... kalau dapat green light dari ayahnya dapat la join, kalau tak...tunggu next contest la kot.

gambar untuk contest and hadiah yang dapat
Alhamdulillah semoga dimurahkan rezeki lagi untuk brand Tropika dan insyaAllah mereka akan membesar di United Kingdom pulak tu. One of the trustee brand for me. Untuk Maira kan, mesti agak picky apa nak gunakan. Yang pasti sebab Nisa suka brand Tropika ni, mesra untuk baby and bau dia wangi sangat. My favorite recommend pada kawan will be Baby Hair and Baby Oil. Boleh tengok post yang Nisa ada review NI

Sesuai untuk kegunaan harian, jadikan hadiah pada kawan yang ada newborn baby. Boleh dapat tengok Tropika dalam Majalah PaMA.. Awesome kan?? Paling impress dah 6 tahun Tropika ni.



For those yang nak tanya lebih pasal ni, boleh terus message Nisa pada email : anisaanuar@gmail.com
InsyaAllah Nisa akan recommend kan yang terbaik.


Post a Comment

I need your help | Email Spam

  Hi semua. Tengah buat clean up email macam biasa especially part (Spam). Sebabkan ni the only appear, jadilah satu kisah entry post unt...