Saturday, January 14, 2017

Coklat memanjang kat ofis

Minggu lepas memanjang aje dapat coklat. Australia mari... syok kan??
Siapa yang bagi? Yang pasti bukan husband walaupun dia kerja base kat Australia.
Trainer kat tempat kerja yang bagi. Semoga dimurahkan rezeki selalunya..
Sebenarnya coklat tu cara dia nak ajar buat sampling method. Kalau belajar statistik mungkin pernah dengar dan belajar.
Kerja Nisa kena buat kira-kira contoh ea... untuk merangkumi central region macam mana nak represent..taknak berat sebelah. Result tak accurate lagi. Hahaha okay rasanya ada dah kerut dahi membaca...tapi tu lah nak implikasikan guna coklat tu...hebatkan statistik ni..

I feel blessed for everyday I work there..


Post a Comment

Jannah Cosmetic Meet & Greet

Sabtu yang lepas, 9 Disember 2017 diberi kesempatan dan rezeki untuk join Jannah Cosmetic meet and greet. Dapat belajar banyak perkara ...

Cerita Panas Blog Minggu Ini