ED PINAUD PERFUME - 3 SELECTION PERFUME


Koleksi ekslusif khas dari Paris ini lebih dikenali dengan jenama Ed.Pinaud. Sebelum buat list koleksi perfume Ed.Pinaud ni, boleh pahamkan perbezaan antara Eau De Parfum(EDP), Eau de Toilette (EUT) & Eau de colongne (UEC) SINI

Untuk Ed.Pinaud ada lebih dari 20 tapi Nisa akan buat selected beberapa je. Sesuai untuk kegunaan harian, hadiah kepada orang yang tersayang dan hantaran perkahwinan. Ed.Pinaud ini juga sesuai kepada mereka yang tak biasa memakai perfume kerana specialty utamanya bau perfume itu mengikut pH badan seseorang. Awesome kan... memang tak dinafikan kalau Nisa pakai mungkin berbeza sama ada bau kuat atau mild atau soft.

1) JASMIN BLANC (50ml - Woman)



Floral fragrance 
Fragrance features aldehydes, musk, acacia & rose


2) BERGAMOTE MANDARIN (50ml - WOMAN)



Citrus fragrance
Fragrance features jasmine, peony, amber, bergamot and mandarin orange

3) POMME FLEURIE (50ml - WOMAN)


Floral fragrance
Fragrance features fruity notes, jasmine and amber

Untuk Nisa, dah try kesemuanya...ada jadikan hadiah dan ada untuk hantaran haritu. Husband pun suka dengan bau ni...and kadang-kadang dia pun pakai jugak taw..bila dia nak personaliti outstanding but still effortless. 



Untuk pertanyaan lanjut untuk perfume ni, boleh whatsapp dengan Nisa (013-6436218) atau email pada anisaanuar@gmail.com
Post a Comment

Popular Posts